“Genç Kuşak”  ekibi,  Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaretçi giriş bölümündeki duvara  Türkiye haritasını kucağına almış bir sağlık çalışanını resmetti. Günün anlam ve önemini anlatan resmin, sağlık çalışanlarının özellikle pandemi dönemindeki özverili çalışmasına gençlerin minnettarlığını göstermek için yapıldı.

Projede görev alan gençler, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla  Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Avcil’e, Başhekim yardımcılarına  ve hastanede görevli doktorlar ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek çeşitli hediyeler taktim etti. Özel hastanelerde çalışan sağlık personeli de unutulmadı onlar da ziyaret edilerek hediyeler verildi.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da 14 Mart Tıp Bayramı kutladı. Sağlık çalışanlarına duyduğu minnettarlığı bir kez daha dile getiren Çakın projede emeği geçen bütün gençlere teşekkür etti. Çakın: “Gençlerimizi pandemi kuralları çerçevesinde yapılacak etkinliklere katılmaya davet ediyorum. Genç Kuşak sosyal medya hesaplarımızda etkinliklerimizi ve çalışmalarımızı paylaşacağız. Yine belirtmek isterim ki, genç neslimiz bizler için çok kıymetli. Bu anlamda, ilk etapta Belediyemiz Ana Hizmet Binası içerisinde yer tahsis ettiğimiz Genç Kuşak Projesi için önümüzdeki süreçte bir sürprizimiz olacak. Şehrimizin en merkezi noktalarından birinde, yine çok özel içeriklere sahip bir merkez oluşturuyoruz. İnanıyoruz ki gençlerimizle birlikte çok güzel işler başaracağız.” Şeklinde konuştu.

Genç Kuşak Projesi ile kültürel ve sanatsal etkinliklerden eğitici programlara, sosyal temalı projelerden yarışmalara kadar birçok alanda faaliyetler yürütülecek. Genç nüfusun şehirdeki değişim ve gelişimde baş aktörler arasında yer almasını sağlayacak Genç Kuşak Projesi aynı zamanda gençlerin üreteceği projelerin de hayata geçirilmesine olanak sağlayacak.

HABER / BAYRAM KELEŞ

Editör: TE Bilişim