Alperen Ocakları Uşak İl Başkanlığı binasında yapılan Programa Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi Uğur Karaca, Alperen Ocakları Eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Sezer ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“KUTLU BİR DAVANIN EMANETÇİLERİYİZ”

Programda konuşan Karaca, Alperen Ocaklarının neferleri olarak kutlu bir davanın emanetçileri olduklarını vurguladı. Güttükleri davayı; Allah’ın adını yüceltme, yeryüzüne yayma ve O’nun nizamını yeryüzünde hâkim kılma çabası olarak niteleyen Karaca, temel amaçlarının Allah’ın rızasını kazanmak olduğunu söyledi. 

“DAVA ADAMI OLMAK, DÜZENİN ÜRETTİĞİ TİPOLOJİ DOLAYISIYLA TEK BAŞINA KALSA BİLE İNANDIĞI GİBİ SÖYLEYİP, İNANDIĞI GİBİ DAVRANMAYI GEREKTİRİR”

Karaca konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; “ Bu davanın emanetçileri inandığı davanın gereğine göre yaşamalı ve yaşatmalıdır. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözleriyle “Dava adamı olmak, toplumun bütün değer yargılarına rağmen kendi inandıklarından taviz vermemeyi ‘Kınayanların Kınamasına Aldırmadan’ inançlarını yaşamayı, düzenin ürettiği tipoloji dolayısıyla tek başına kalsa bile inandığı gibi söyleyip, inandığı gibi davranmayı gerektirir..”

Alperen Ocakları mensubu olarak bizler, bize emanet bırakılan kutlu davanın omzumuza yüklediği sorumluluğun farkında olarak hareket etmeliyiz. Hiç bir zaman ümitsizliğe ve yorgunluğa düşmemeliyiz. Çünkü şehit liderimizin de dediği gibi “Büyük davalar yıkılmayacak, yorulmayacak, üşenmeyecek dava adamları ister!”

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yönetim kurulumuzun ocağımıza, şehrimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Yeni Yönetim Kurulundaki Görev Dağılımı Şu Şekilde Oluştu:

İl Başkanı Ali Karaca, İl Genel Sekreteri Nijat Novruzov, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Ülker, Denetleme ve Disiplinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahadır S. Yazıcı, Üniversitelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Süleyman Balcı, Ortaöğretimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Erdem Koç, Hukuk Müşaviri Hasan Adanılıgil, Halka ilişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şaban Yıldız,  Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Güldeş, Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Adem Yiğit, Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Sicim, Medya ve Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Türk Dünyası ve Akraba Topluluklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Akteke.

HABER / BAYRAM KELEŞ

Editör: TE Bilişim