Uşak Merkez Ciğerdede İlkokulu idarecileri ve öğretmenleriyle görüşen Milletvekili İsmail Güneş, köylerdeki okulların daha iyi hale getirilmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilgili kurumlar tarafından gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti.

Öğretmenlerle ve öğrencilerle sohbet eden AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, “Kadın Kolları İl Başkanımız Hilal Sabancı ve teşkilatımızla birlikte Ciğerdede İlkokulu’nu ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılına başlayan öğrencilerimiz ve kıymetli öğretmenlerimizle bir araya geldik. Öğrencilerimize başarılarla dolu bir eğitim yılı diliyor; büyük bir özveriyle görev yapan öğretmenlerimize kolaylıklar, evlatlarımızın her daim yanında olan ailelerimize de huzurlu ve güzel bir eğitim dönemi temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı da köy okullarını düzenli olarak ziyaret ettiklerini belirterek, buradan gelen talep ve beklentileri de dikkate aldıklarını ve bunların da takipçisi olduklarını ifade etti. Sabancı, “Yeni eğitim-öğretim döneminde miniklerimiz başta olmak üzere öğrencilerimize kırtasiye hediyelerini takdim ederek onların mutluluğuna ortak olduk. Geleceğimizin teminatı olan tüm evlatlarımıza yeni eğitim yılında zihin açıklığı, sağlık ve başarı diliyorum. Başta kıymetli öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm eğitim camiamıza da yeni eğitim-öğretim yılında kolaylıklar, emeklerinin karşılığını aldıkları başarılı ve güzel bir dönem temenni ediyorum” ifadesini kullandı.






