Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı uyuşturucu operasyonunda, 2 bin 172 adet sentetik ecza ele geçirildi.
Operasyonla ilgili detaylar, Uşak Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından kentteki basın mensuplarına bildirildi. Buna göre Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bugün yaptığı saha çalışması kapsamında, 1 kişi operasyonda 2 bin 172 sentetik ecza yakalandı ve 1 kişi de gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü binasındaki işlemlerinin ardından Uşak Adliyesine sevk edilen zanlı, burada Cumhuriyet Savcısına ifade verdikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Her türlü Uyuşturucu Madde Ticareti, satışı ve kullanımına yönelik mücadelemiz kararlılıkla ve artarak devam edecektir” denildi.




