Uşak İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel, ŞAKAL olarak bilinen ve LGS puanına göre yüzde 11’lik dilime kadar öğrenci alan Şehit Abdülkadir Kılavuz Anadolu Lisesi tarafından Kula’da düzenlenen Kula Akademik Kampı’nı ziyaret edip, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla hayata geçirilen kamp programını yerinde inceleyen Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, sınava hazırlanan öğrencilerle görüşerek motivasyonlarını artırmaya yönelik tavsiyelerde bulundu ve başarılı olmalarına dair temennilerini dile getirdi.

Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Şehit Abdülkadir Kılavuz Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik yapılan kamp programında, matematik ve fizik ağırlıklı akademik çalışmaların yürütüldüğünü belirtti. Yücel, öğrencilerin doğayla iç içe ve dikkat dağıtıcı unsurlardan uzak bir ortamda gerçekleştirilen kampta, odaklanma becerilerini artırdığı ve verimli çalışma alışkanlıkları kazanmalarına katkı sağlandığını aktardı.

İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel, Ege'de Yenigün İHS'ye yaptığı açıklamada kampın planlanması ve yürütülmesinde emeği geçen yönetici ve öğretmenlere teşekkür ettiğini belirterek, “Öğrencilerin ve öğretmenlerin en iyi şekilde ağırlanmasında katkı sağlayan Kula Gençlik Kampı Müdürü Fatih Gün’e de nazik ev sahipliği ve misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Bu programlarımız sayesinde öğrencilerimiz kendi geleceklerine yön verme noktasında önemli kazanımlar elde edecektir” dedi. Yücel, Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerle birlikte öğrencilerin motivasyonuna destek olacak programlara devam edeceğini sözlerine ekledi.




