Uşak Valisi Serdar Kartal, Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bir diğer ziyarette AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar ve beraberindeki heyet Vali Serdar Kartal’ı ziyarette bulundu. Kartal, Nevzat Pakdil, Ali Osman Koca, Emrah Hurma ve Ali Faik Güngör’ü de makamında ağırladı.

ASDEP HEYETİ ZİYARETTE BULUNDU

Uşak Valisi Serdar Kartal, Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Açıklamada ASDEP’in hane ziyaretleriyle vatandaşların sosyal, ekonomik ve psikolojik durumlarını yerinde tespit eden program olduğu ve ihtiyaçlara yönelik rehberlik sunan ve ilgili hizmetlere yönlendirme yapan koruyucu ve önleyici çalışmalarda bulunduğu aktarıldı. Açıklamanın devamında, ailelerin yaşam kalitesinin artırılması, dezavantajlı bireylere hızlı ve etkin destek sağlanması ile kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi yönünde gerekli talimatların Serdar Kartal tarafından verildiği kaydedildi. Valilikten yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın yanında olmaya, ihtiyaçlara yerinde ve zamanında çözüm üretmeye devam ediyoruz” ifadesine yer verildi.

Vali122

HİMMET YAŞAR VE YÖNETİMİ VALİ SERDAR KARTAL’I ZİYARET ETTİ

Gerçekleşen diğer bir ziyarette AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerini Vali Serdar Kartal, makamında ağırladı. Açıklamada, “Valimize ziyarette bulunan AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” denildi. Gerçekleşen üçüncü ziyarette ise, “Valimize ziyarette bulunan; 22., 23. ve 24. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, 22. ve 23. Dönem TBMM Başkan Vekili ve Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, TBMM Eski Genel Sekreteri Ali Osman Koca, TBMM Araştırma Hizmetleri Başkanı Emrah Hurma ve iş insanı Ali Faik Güngör’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Vali11

Kaynak: HABER MERKEZİ