Edinilen bilgiye göre olay bugün saat 15:30 sıralarında, Ankara yolu üzerinde meydana geldi ve Şehit Mehmet Bozkuş Köprüsünden inen ve Uşak’taki bir otobüs firmasına ait uzun yol otobüsü, o sırada 3 tekerlekli elektrikli bisiklete çarptı. Bisikletin sürücüsü kadının yaralanması üzerine olay yerine 112 ambulans ekipleri sevk edildi ve kadın yaralı olarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı kadın sürücünün hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Ekran Görüntüsü 2026 03 11 170014

RAMADA OTEL KAVŞAĞINA BİR ÇÖZÜM BULUNMALI

Öte yandan Uşak’ta Dörtyol’daki Şehit Mehmet Bozkuş Köprülü Kavşağı’ndan çıkan otomobil, kamyon ve otobüs gibi araçlar, zaman zaman Ramada Otel kavşağında trafik kazası yapıyorlar. Otelin önünde bulunan trafik ışıklarında duran araçlara çarpan araçlar, zincirleme kazalara da yol açarken, Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, buraya hız kesici koydular. Fakat hız kesiciler de kazaların önüne tam anlamıyla geçemezken, sürücülerin daha yavaş ve kontrollü araç kullanması gerekiyor.

Ekran Görüntüsü 2026 03 11 170141

3 TEKERLİ ELEKTRİKLİ BİSİKLETLERİN ANA YOLA ÇIKMALARI SIKINTI

Kentte son dönemlerde sayıları artan 3 tekerli ve hafif elektrikli bisikletlerin ana yollardaki durumunun da gözden geçirilmesi gerekiyor. Bu tür araçların ana yola çıkmaları hem kullanan sürücüler hem de genel trafik açısından sıkıntılı durumlara yol açabiliyor. 3 tekerli elektrikli bisiklet sürücülerinin güvenliği için bu konuda da bir dizi önlem veya yasal düzenleme gerekiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ