Bugün Murat Dağı’nda yapılan kayak festivaline gitmek isteyen vatandaşlar yoğun trafik nedeniyle büyük sorunlar yaşadılar. Uşak ve Kütahya’nın su kaynağı Murat Dağı Yok Olmasın Platformu Sözcüsü Funda Öz Akcura, bölgedeki durumu anlatan videoyu kentteki basın mensuplarıyla paylaştı. Görüntülerde, sürücülerin bir birleriyle kilitlenen trafik nedeniyle tartıştıkları görülüyor. Murat Dağı Yok Olmasın Platformu Sözcüsü Funda Öz Akcura, trafiğin bu kadar tıkanmasının milletin sabrını taşırdığını ifade etti.
GEDİZ BELEDİYESİ EKİPLERİ BU KONUDAKİ ÇALIŞMALARI ANLATMIŞTI
Öte yandan festivalin yapıldığı bölgede kontrolü sağlayan Gediz Belediyesi, bu konuda Fen İşleri ve Temizlik İşleri ekiplerinin karlı yol şartlarına göre çalışma yaptığını ifade etmişti. Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel de bu konuda bazı açıklamalarda bulunmuştu.
BAŞKAN AKEL, GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ULAŞIMIN SAĞLANACAĞINI BİLDİRMİŞTİ
Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, "Düzenleyeceğimiz Kızak ve Kayak Festivalimiz öncesinde, hemşerilerimizin Murat Dağı Termal Kayak Merkezimize güvenle ve rahatça ulaşabilmesi için ekiplerimizle sahadaydık. Yollarımızı tuzlayarak ve temizleyerek ulaşıma tamamen hazır hale getirdik. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla gelip bu eşsiz doğanın tadını çıkarması için her türlü önlemi aldık” ifadesini kullanmıştı.



