Uşak’ta kentteki bir düğün salonunda, yedikleri çerezden nedeniyle mideleri bozulan 8 çocuk, dün kusma ve ishal şikayetiyle Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisine başvurdu. Uşak’ta çay kenarında bulunan bir düğün salonuna giden bazı vatandaşların çocukları, rahatsızlanmaya başladı. Kusma, ishal ve ateş gibi şikayetlerle 8 çocuk için Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisine başvuran aileler, çocuklarının zehirlenmiş olabileceğini bildirdi.
8 ÇOCUKTAN 2'SİNE YOĞUN BAKIMDA MÜDAHALE EDİLDİ
Zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran 8 çocuktan 2'sinin durumunun diğerlerine göre daha ağır olduğu öğrenilirken, hastanede gerekli tıbbi müdahalelerde bulunuldu. Aileler, çocuklarının düğün salonunda çerez yediklerini ve bundan dolayı zehirlenmiş olabileceklerini belirterek, çocuklarıyla ilgili yasal başvurularda bulunacaklarını ve konunun takipçisi olacaklarını aktardılar.
ÇOCUKLARIN HAYATİ TEHLİKELERİNİN BULUNMADIĞI BİLDİRİLDİ
Öte yandan Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine gelen çocuklardan 6'sı dün tedavileri yapıldıktan sonra evlerine gönderilirken, 2'siyle ilgili işlemler daha uzun sürdü. 2 çocuğun da bugün itibariyle taburcu işlemlerinin yapılacağı ve hayati bir tehlikelerinin bulunmadığı kaydedildi. Edinilen bilgiye göre yetişkin gruplarda her hangi bir zehirlenme vakasıyla hastaneye başvuran olmadı.





