Uşak İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyon kapsamında, Karahallı ilçesinde, çadırın içinde kubar esrar ve kenevir bitkisi yetiştiren baba ve oğlu gözaltına alındı.

UŞAK İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİ KARAHALLI'DA BİR OPERASYON YAPTI

Uşak İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, Sivaslı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, Karahallı ilçesinde bir operasyon yapıldı. Buna göre Z.E. (45) ve oğlu M.E.E. (19)’un yaşadıkları evde arama yapıldı ve aramada 130 gram esrar, 13 adet 5 litre sıvı bitki gübresi, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

ESRAR YETİŞTİRMEK İÇİN İKLİMLENDİRME ÇADIRINDA SİSTEM KURULMUŞ!

Ayrıca burada, 1 adet iklimlendirme çadırı, elektrikli ısıtıcı ve ısı ölçer yakalandı. Söz konusu cihazların bulundukları ortamda kubar esrar ve kenevir bitkisi yetiştirme amacıyla kullanıldığı bildirildi. Uşak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan 2 kişi hakkında adli işlem başladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ