Uşak’ta ‘Kentsel Dönüşüm’ bölgesi olarak bilinen Durak Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi üzerindeki Yüzüncü Yıl Parkı kavşağında kazalar bir türlü eksik olmuyor. Bugün, 3 tekerli elektrikli bisiklet kullanan bir kadına bir otomobil çarptı ve kazada her hangi bir can kaybı olmadı. Kaza sonrası olay yerine toplanan vatandaşların bir bölümü, bunun sık sık tekrarlandığını ve kavşağa mutlaka trafik ışığı konması gerektiğini kaydetti.

Kentsel Dönüşüm Kavşak3

3 TEKERLİ ELEKTRİKLİ BİSİKLET KULLANAN KADIN KIL PAYI KURTULDU

Durak Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi üzerindeki, Yüzüncü Yıl Parkı kavşağında yaşanan kazalara hala bir çözüm üretilmedi. Dörtyol şeklindeki kavşağın Ramazan Karahan Sokak üzerinden kesiştiği noktalar için kasisler kondu fakat buna rağmen kazaların önüne geçilemedi. Bugün saat 12:30 sıralarında 3 tekerli elektrikli bisikletle ulaşımını sağlayan bir kadın, otomobilin çarpması sonucu savruldu. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından muayene edilen kadında her hangi bir hayati durumun olmadığı görüldü ve trafik ekipleri de olay yerinde tutanak tuttu ve inceleme yaptı.

Kentsel Dönüşüm Kavşak4

MOBESE DE KONULDU FAKAT YİNE ÇÖZÜM OLMADI

Bu kavşaktaki tehlikeli durumlar nedeniyle mobese kamerası da eklendi fakat her hangi bir sonuç çıkmadı. Mobeseye rağmen bazı sürücüler sürat yapmaya ve yayalara yol vermemeye de devam etti. Kazanın ardından buradaki durumu izleyen vatandaşlar, kazaların bir türlü bitmediğini ve kavşağa ışık konması gerektiğini aktardı. Daha önce de burada ikamet eden vatandaşlar ve kazalardan dolayı yaşanan mağduriyetlerin önlenmesini isteyenler ışık talebinde bulunmuş fakat her hangi bir sonuç çıkmamıştı.

Kentsel Dönüşüm Kavşak6Kentsel Dönüşüm Kavşak5

Muhabir: BERKAY ÖZYAYLA