CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, bugün Uşak Millet Bahçesi’nin bulunduğu alanda bir yayın yaptı ve projenin normalde 29 Şubat 2024’te tamamlanması beklenirken, çalışmanın hala devam ettiğini aktardı. Karaoba, buradaki okulların yıkılmasıyla vatandaşın mağdur edildiğini öne sürdü.
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİNE YANIT VERDİ: SİZİ TUTAN MI VAR BUYURUN HİZMET EDİN
CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba’ya yanıt veren AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, partisinin yönettiği hükümetler ve belediyelerin vatandaşa hizmet ürettiğini ifade etti. AK Parti Hükümetlerinin ve belediyelerinin Uşak’a kazandırdığı hizmetlerin ortada olduğunu ifade etti. AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, Uşak Millet Bahçesi Projesinin zamanında bitmediğine dair açıklamalar yapan ve AK Parti Uşak İl Teşkilatına yüklenen CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba’ya verdiği yanıtta, “Sizin partiniz yıllardır laf üretmekten başka hiçbir işe yaramıyor. Uşak Belediyesi’ni kazandınız sizi tutan mı var? Buyurun bu şehre bir eser kazandırın da biz de sizi tebrik edelim” dedi.
UŞAK MİLLET BAHÇESİ EN KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK
Uşak Millet Bahçesi Projesi’nin en kısa zamanda tamamlanacağını kaydeden Yaşar, şöyle konuştu: “Uşak Millet Bahçesi inşallah en kısa zamanda tamamlanacak ve hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır. Bizim siyasetimiz laf değil, eser siyasetidir ve konuşmak için değil, hizmet etmek için buradayız. Bu şehre kazandıracak daha çok eserimiz, milletimize sunacak daha çok hizmetimiz var. Biz çalışacağız hizmet üreteceğiz ve siz de her zaman olduğu gibi yine üretmeye devam edeceksiniz”. Millet Bahçesi Projesi, 2014’te göreve gelen AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan döneminde ‘Kent Park’ adıyla başladı ve sonrasında seçilen Mehmet Çakın ve ekibi de projeyi devam ettirdi. Mehmet Çakın ve ekibi projeyi TOKİ’ye devrederken, çalışmanın adının da Millet Bahçesi olması kararlaştırıldı.
 
             
                             
                             
                            




