CHP Uşak Merkez İlçe Başkanlığı için tek listeyle yapılan seçimde, bir süre önce kırmızı listenin adayı olarak açılanan Ümit Akbel seçildi. CHP Uşak Merkez İlçe Başkanlığı için bugün, Atatürk Kültür Merkezi’nde ilçe kongresi yapıldı.

Eşme Ilçe

ÜMİT AKBEL VE EKİBİ TEK LİSTE KONGREYE GİRDİ

CHP Uşak Merkez İlçe Başkanlığı için bugün ilçe kongresi yapıldı ve bir süre önce Uşak Belediyesi’nin desteğiyle delege seçimlerinde üstünlüğü sağlayan kırmızı liste, tek adayla seçime gitti. Beyaz listenin, Uşak Belediyesi imkanlarıyla delege seçimlerini alan kırmızı listeye tepki olarak yarıştan çekilmesi üzerine, ilçe ve il kongresinin tek liste olması beklendi. Dün yapılan kongrede kırmızı listenin adayı Ümit Akbel ve ekibi tek liste olarak çıktı ve salt çoğunluk sağlandıktan sonra seçimlere geçildi. CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba ve İl Başkanı Kamil Büyükayhan’ın yanı sıra; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal da Uşak Merkez İlçe Kongresine katıldı. Ümit Akbel’in seçildiği kongrenin ardından yeni yönetim de oluştu.

555629434 24813389531589108 1837014129035798400 N

EŞME İLÇE KONGRESİNE DE MEVCUT ADAY TEK LİSTE GİTTİ

Öte yandan CHP Eşme İlçe Kongresi de mevcut İlçe Başkanı Cumhur Uslu’nun tek aday olarak girmesiyle yapıldı. Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan’ın da katıldığı kongrede CHP Eşme İlçe Başkanı Cumhur Uslu ve yönetimi tekrar göreve geldi. CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, göreve gelen Merkez İlçe Başkanı Ümit Akbel ve Eşme CHP İlçe Başkanı Cumhur Uslu’yu tebrik etti.

556025456 24813386391589422 1755733431295564679 N

Muhabir: ZÜLAL ÜNAL