Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da alarında bulunduğu bazı kulüplere genç yetenekler kazandıran Mehmet Akcan’la sözleşmeyi Belediye Başkanı Yılmaz Tozan ve Eşme Belediyespor Sportif Direktörü Seyfi Paksoy imzaladı. Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan, takımın bu yıl 3. Lig’e yükselmek için mücadele edeceğini ve bu amaç için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

MEHMET AKCAN TEKNİK DİREKTÖR OLDU

Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de Denizlispor gibi köklü takımlarla mücadele edecek olan Eşme Belediyespor, sezon öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan, takımın başına Mehmet Akcan’ı getirdi. Teknik Direktör Mehmet Akcan, profesyonel futbol kariyerinin ardından, teknik direktör olarak Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlara bazı genç yetenekleri kazandırdı. Mehmet Akcan, Eşme’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ve takımın başarısı için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti.

EŞMELİ FUTBOLCULARI DA YAKINDAN TANIYOR

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan, “Eşmemizden yetişen Emre Furtuna, Fatih Kargın ve Ahmet Bir gibi değerli futbolcuların gelişiminde önemli katkıları bulunan hocamız, artık Eşme’nin başarısı için sahada olacak. Yeni teknik direktörümüz Mehmet Akcan’a hoş geldin diyor, birlikte geçireceğimiz başarılı bir sezon diliyoruz. Eşme’ye aşığız ve Eşme Belediyespor’u da 3. Lig’e çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Muhabir: ZÜLAL ÜNAL