Uşak Belediyesi, Karaağaç Mahallesi’nde 4 bin 500 metrekarelik alana kurulan ve “Gençlik Parkı” olarak adlandırılan projenin temelini attı. Temel atma töreninde bir konuşma yapan Uşak Milletvekili Mehmet Altay, “Burada yapılan hizmetleri itibarsızlaştırmak için siyaset organizasyonları gördük. TOKİ için yok doğalgazı bağlanıyordu, bağlanmıyordu gibi sözler ortaya atıldı. Konutlar çok kaliteli malzemeyle yapıldı ve insanlarımız huzur ve refah içinde yaşayacaklar. Buradaki konutlar Nisan veya en geç Mayıs 2023’te teslim edilecek” dedi.

Uşak Belediyesi, Karaağaç Mahallesi’nde 4 bin 500 metrekarelik alana kurulan ve “Gençlik Parkı” olarak adlandırılan projenin temelini attı. Temel atma töreninde bir konuşma yapan Uşak Milletvekili Mehmet Altay, bölgede bulunan TOKİ konutlarına doğalgaz gelmediğine dair iddiaların mesnetsiz olduğunu ve alana doğalgaz çekilmesiyle, söz konusu iddiaların boşa çıktığını belirterek, “Yalan siyaseti de bir yere kadar” mesajı verdi. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Aynı zamanda parkımızdan; hemen yurdun arkasındaki Karaağaç TOKİ’de ve yapımında son aşamaya gelinen Anıttepe TOKİ'de yaşayan binlerce vatandaşımız da istifade etmiş olacak” dedi.

KARAAĞAÇ MAHALLESİNE 2 BİN 500 METREKARELİK BİR GENÇLİK PARKI

Uşak Belediyesi, son dönemlerde yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Buna göre Karaağaç Mahallesine de 2 bin 500 metrekarelik bir gençlik parkı alanı inşa ediliyor. Temel atma töreni gerçekleşen merkezde, futbol, basketbol ve tenis alanları yer alacak. Burada aynı zamanda gençlerin ve vatandaşların zaman geçirebileceği donatılar bulunacak. Temeli atılan alanla ilgili bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Burası önemli bir mevkii. Hemen yanı başımızda Mehmet Hacım Yurdu var. Buradaki üniversitede okuyan öğrencilerimizin sosyal ve sportif ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak bu projeyi hayata geçiriyoruz. Parkımızın bir tarafında ekonomik ve kaliteli hizmet sunacak bir sosyal tesisimiz, diğer tarafında ise futbol ve basketbol gibi çeşitli branşlarda sportif faaliyetler gerçekleştirilebilecek tesisler olacak. Aynı zamanda parkımızdan; hemen yurdun arkasındaki Karaağaç TOKİ’de ve yapımında son aşamaya gelinen Anıttepe TOKİ'de yaşayan binlerce vatandaşımız da istifade etmiş olacak.” dedi. Çakın, “Yakın zaman içerisinde yine bölgeye hitap edecek olan spor salonumuzu da vatandaşlarımızla buluşturacağız. Ben emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Projelerimizin mahallemize, şehrimize, hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

MEHMET ALTAY: ANITTEPE TOKİ KONUTLARI EN GENÇ MAYIS’TA TESLİM EDİLECEK

Burada bir açıklama da AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay yaptı. Anıttepe TOKİ’deki doğalgaz tartışmasına değinen Altay, “Burada yapılan hizmetleri itibarsızlaştırmak için siyaset organizasyonları gördük. TOKİ için yok doğalgazı bağlanıyordu, bağlanmıyordu gibi sözler ortaya atıldı. Konutlar çok kaliteli malzemeyle yapıldı ve insanlarımız huzur ve refah içinde yaşayacaklar. Buradaki konutlar Nisan veya en geç Mayıs 2023’te teslim edilecek. Buradaki Karaağaçlı vatandaşlarımızın bir de düğün salonu talebi var. Bunun da yerine gelmesini sağlayacağız. Bu yatırımların ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

GENÇLİK PARKININ TEMELİNİ ATTILAR
Öte yandan konuşmaların ardından Gençlik Parkının temeli atıldı.
Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın yanı sıra, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Uşak Belediye Başkan Yardımcıları ile Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Enes Kale ve çok sayıda vatandaş katıldı.  İlk betonu döken düğmeye basan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, parkın hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Temel atmanın ardından gazetecilere açıklama yapan Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Ali Demir, “Bu vesileyle kişi başına düşen yeşil alan miktarımız 8.37’den 10.12 metrekareye ulaşmış oldu. Bugün de burada 4500 metrekarelik bir alanda oluşturduğumuz proje ile bir adet kafeterya, halı saha, 350 metre uzunluğunda yürüyüş parkuru, bir adet basketbol sahası, bir adet voleybol sahası, banyo ve dinlenme alanları oluşturuyoruz. Parkımızın açılışını yapmak üzere çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Editör: TE Bilişim