Etkinlik Atatürk heykeline çelenk konulması ve burada hatıra fotoğrafı çekilmesiyle başladı. Başmüdür Özdemir ve PTT çalışanları sonrasında PTT Merkez hizmet Binasına geçti. Özdemir burada 181. Müşteriye hediyesini taktim etti. Sonrasında makam odasında gazetecileri ağırlayan Özdemir burada yaptığı konuşmada  PTT ailesi olarak 181 yıldır yenilikçi bakış açısı, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün artırmayı hedefleyerek çalıştıklarını söyledi.

“BİR DÜNYA MARKASI OLMA HEDEFİMİZE DOĞRU EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”

İnovasyon, Ar-Ge ve dijitalleşme temelinde büyük bir değişim ve dönüşüm vizyonuna imza attıklarını ifade eden Özdemir; “ İçinde bulunduğumuz teknoloji çağındaki gelişmeleri başarılı bir şekilde ürün ve hizmetlerimize yansıtıyoruz. Dünün tecrübesini günün teknolojisiyle birleştirerek tüm faaliyet alanlarımızda akılcı, kalıcı ve kaliteli hizmet anlayışımızla daima daha iyiyi ve daha ileriyi hedefliyoruz.

Dünyadaki dijital değişim ve dönüşümün hızına yetişmek amacıyla, iki asra yaklaşan tecrübemizi yenilikçi bir anlayışla birleştirerek, bir dünya markası olma hedefimize doğru emin adımlarla yürüyoruz. Aynı zamanda sportif faaliyetlere destek veriyor, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine katkı sağlıyoruz.” Şeklinde konuştu.

“PANDEMİ DÖNEMİNDE POSTA TEŞKİLATLARININ ÖNEMİNİN DAHA İYİ ANLAŞILDI”

Pandemi döneminde de çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerinin altını çizen Özdemir bu dönemde posta teşkilatlarının öneminin daha iyi anlaşıldığını söyledi.  Özdemir; “ Salgının yayılmaya başladığı günden itibaren, toplum sağlığının korunması için alınan tedbirlere uyarak, tüm çalışanlarımız ve yaygın hizmet ağımız ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmetlerimizi ulaştırma gayesini birleştiren bir yol haritası çiziyoruz” dedi.

“ULUSLARARASI ALANDA ÜLKEMİZİ TEMSİL ETMENİN VE AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”

Özdemir PTT’nin Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığı göreviyle alakalı da şu ifadeleri kullandı; “Ülkemizi uluslararası platformlarda temsil eden, güçlü ve karar alıcı konumunu bir adım öteye taşıyan PTT olarak, beş yıllık görev süremizde adil ve etkili yönetim anlayışımızla uluslararası alanda ülkemizi temsil etmenin ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.”

Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olarak, 2023 hedefleri doğrultusunda her geçen gün geliştiklerini ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkı sunan bir yaklaşım ve yeni atılımlar ile geleceğe istikrarlı bir şekilde yürümeyi hedeflediklerini  söyleyen Özdemir ; “Bu çerçevede PTT’nin 181. Kuruluş yıldönümü bütün halkımıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun” diyerek konuşmasına son verdi.

KURULUŞ GÜNÜNÜ KAN VEREREK KUTLADILAR

Konuşma sonrasında Başmüdür Özdemir ve PTT personeli  Tiritoğlu Parkında hazır bulunan Kızılay aracına gidilerek kan bağışından bulundu.  Burada yaptığı konuşmada ; “ Kuruluş günümüzde aynı zamanda bir toplumsal farkındalık oluşturmak istedik.  İnşallah tüm toplumumuzda kan bağışıyla ilgili farkındalık artar çünkü bildiğiniz gibi kan bağışı hayat kurtarır”  diyen  Özdemir,  tüm Uşaklıları kan bağışı yapmaya davet etti.

Özdemir ve beraberindeki heyet Uşak Vali Yardımcısı Muammer Balcı’yı da makamında ziyaret etti.

HABER / BAYRAM KELEŞ

Editör: TE Bilişim