İYİ Parti’den Uşak Belediye Meclis üyesi olan Uğur Keskin, partisinden istifa ederek, yoluna bağımsız devam edeceğini duyurdu. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Uğur Keskin, Uşak İl Teşkilatı’nın kurucusu olarak yola çıktığını ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliğine aday gösterildiğini belirterek, kendisine verilen yetki ve görevi bugüne kadar yerine getirmek için var gücüyle çalıştığını bildirdi. Partisinden istifa kararı aldığını belirten Keskin, “Bugünden sonra da, aynı ülkü ile aynı gayret ve azim ile ülkeme milletime, şehrime ve hemşehrilerime halis bir kalp ile hizmet edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

İYİ Parti’nin amaçlarından uzaklaştığını dile getiren Keskin, “Fertlerin özgürlüğüne, açık fikirliliğe, birlikte çalışma kültürüne sahip olmayan ve dar görüşlü kült bir teşkilatla, kitlelere ulaşmanın mümkün olmadığını, gerçekleştirilecek amaçtan çok uzaklaşıldığını, cebrin, şiddetin, kaba kuvvetin hakim olduğu, düşünce farklılığına tahammülsüzlüğün örneklerinin sergilendiği, bir ortamda siyasi çalışma olanağı kalmamıştır” dedi.

“Teşkilatın üst kademelerinde de, İYİ niyetle çalışmaya, kulak tıkanmış, vandallık sahiplenilmiştir” diyen Keskin, istifa kararını şöyle duyurdu: “Bu vesile ile kamuoyu önünde basın ve hemşehrilerimle içinde bulunduğumuz ahvali özetleyerek, partiden istifa ettiğimi, sizlerle paylaşmayı bir zaruret ve mecburiyet addederim".

Editör: TE Bilişim