Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu, Uşak AK Parti Milletvekili İsmail Güneş’i TBMM’de ziyaret etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş, “Sayın Milletvekilimizi makamında ziyaret ettik ve ona sorunlarımızı anlattık. Kendileri bizlerin her zaman yanında olacağını belirttiler” dedi. AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş de, “esnafa Halkbank aracılığıyla 100 milyar TL esnaf kredisinin önü açıldı. Bu kredinin kredi üst limiti 500 bin TL, iş yeri edinme ve taşıtlar için ise 1 buçuk milyon TL olacak. AK Parti Hükümetleri olarak her zaman esnaf ve zanaatkarlarımızın yanında olduk” diye konuştu.

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu, Uşak AK Parti Milletvekili İsmail Güneş’i TBMM’de ziyaret etti. Ziyarette, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş, Eşme Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Nazmi Özay, Banaz Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Demir, Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalat Esnaf Odası Başkanı Zafer Kurnaz, Ziraat Aletleri ve Nakil Vasıtaları Tamircileri Esnaf Odası Başkanı Hamza Keskin ve Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Erkan Börekçi yer aldı. Burada esnaf odaları temsilcileriyle esnafın genel durumu hakkında istişare eden AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, nazik ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atalay Savaş, “Sayın Milletvekilimizi makamında ziyaret ettik ve ona sorunlarımızı anlattık. Kendileri bizlerin her zaman yanında olacağını belirttiler. Kendisine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş de, hükümetin esnafa yönelik desteklerinin devam ettiğini ifade etti. Son olarak esnaf ve kefalet kredi oranlarının artırıldığını ve 500 bin TL’ye kadar kredinin önünün açıldığını belirten Güneş, bir çok konuda önemli reformun bu süreçte yapıldığını ifade etti.

Editör: TE Bilişim