Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, çevre beratı kazanan Adalet Anaokulu yetkililerine belgelerini takdim etti. Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Adalet Anaokulu Müdürü Hasan Yılmaz ve Yardımcısı Neslişah Akağaç’ı makamında kabul etti ve burada yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

547286986 18135683731431364 5568360605825109555 N

SIFIR ATIK YARIŞMASINDA İYİ UYGULAMA YAPAN OKUL OLDU

Uşak’ta faaliyet gösteren Adalet Anaokulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın koordinasyonunda devam eden sıfır atık projesi kapsamında, en iyi uygulama yapan okul kategorisinde birincilik ödülü aldı. Elde edilen birincilik nedeniyle Adalet Anaokulu’na “Çevre Beratı” verildi ve ödülü Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel teslim etti. Ödülün okulların çevre dostu olmaları konusunda önemli olduğunu belirten Halil Yücel, okulların tamamında sıfır atık projesi kapsamında çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

547784911 18135683752431364 7543413876504066959 N

ÇEVREYE DUYARLI BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çevreye duyarlı bireylerin yetişmesi için henüz küçük yaşta eğitim çalışmalarına başladıklarını ifade eden Halil Yücel, Adalet Anaokulunun bu konuda ortaya koyduğu çalışmaların bunun bir örneği olduğunu kaydetti. Yücel, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz, çocuklarımızın küçük yaşlarda çevre bilinci kazanması, yarınlarımız adına en kıymetli yatırımdır ve bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve öğrencilerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Muhabir: ZÜLAL ÜNAL