Uşak’ın Çanlı mevkiinde meydana gelen fabrika yangının ardından, enkaz kaldırma çalışmalarını sürdüren İlhan Sunucu’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, talep ve beklentileri dinledi. Güneş, can kaybı yaşanmamasını bir teselli olarak gördüklerini belirtti.
UŞAK ÇANLI’DA FABRİKA YANGINI ÇIKTI VE BÜYÜK ZARAR VAR
Uşak’ın Çanlı mevkiinde bulunan bir tekstil deposunda çıkan yangın, kısa sürede büyüdü ve fabrikaya sıçradı. Yangına müdahale eden Uşak Belediyesi itfaiye ekipleri, yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından yangını kısmen kontrol altına aldı ve söndürme ve soğutma çalışmaları 1 günden fazla devam etti. Yangının söndürme çalışmaları sırasında 1 itfaiye eri ve fabrika sahibi yaralandı ve tedavi altına alındı. Ertesi gün, yangının çıktığı fabrikada yaraların sarılması için çalışmalara hız verildi ve halen yangının olumsuz etkilerin giderilmesi için çalışmalar sürüyor.
AK PARTİ UŞAK MİLLETVEKİLİ İSMAİL GÜNEŞ ZİYARET ETTİ
Öte yandan Çanlı’da çıkan yangının ardından AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, zarar gören işletme sahiplerini ziyaret etti. Burada İlhan Sunucu’ya geçmiş olsun dileklerini ileten İsmail Güneş, can kaybı olmamasının en büyük teselli olduğunu kaydetti. Güneş, “Böylesi olayların bir daha yaşanmaması temennisiyle Rabbim beterinden korusun, her türlü afetten muhafaza eylesin” dedi.