Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan “Özel Eğitim Sınıflarının Desteklenmesine Yönelik İş Birliği Protokolü” kapsamında değerlendirmelerin yapılması için kolları sıvayan Kent Konseyi, Muharremşah İlkokulu ve ortaokulunda incelemelerde bulundu.

Kent Konseyi Başkanı İbrahim Karadedeli, Engelliler Meclisi Başkanı Hilmi Duymaz ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Muharremşah İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyarette bulunarak Hafif Düzey Otizm Özel Eğitim Sınıfı’nın fiziksel koşullarını ve donanım ihtiyaçlarını yerinde inceleyip sınıfın tefrişatına yönelik yapılacak düzenlemeler hakkında değerlendirmeler yaptı.
Daha önce TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başarıyla hayata geçirilmiş iyileştirme çalışmalarının ilerleyerek devam ettiği bu çalışmalarda özel gereksinimli öğrencilerin çok daha faydalı eğitim alabileceği donanımlı ve modern bir ortam amaçlanıyor.

Bu anlamlı çalışmanın daha anlamlı bir halde tamamlanması için planlanan tüm düzenleme ve tefrişat işlemlerinin 10–16 Mayıs Engelliler Haftası’na kadar hazırlanarak sınıfların öğrencilerin kullanımına hazır hale getirilmesi hedefleniyor.





