Uşak Valisi Naci Aktaş, Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığını ve bölgede bulunan 3 fabrikayı ziyaret etti. Uşak Valisi Naci Aktaş, ilk olarak Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü binasında, bölge yöneticileriyle bir araya geldi.

Uşak Vali Deri Karma Osb (1)

Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Güngör, bölgede faaliyet gösteren deri, tekstil, geri dönüşüm, yün ve diğer sanayi kolları hakkında bilgiler verdi. Sektörlerin şu anda yaşadığı genel durumlara değinen Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Güngör, bölgedeki sektörlerdeki istihdam durumu ve diğer faaliyetlere de yer verdi.

Uşak Vali Deri Karma Osb (7)

Bölge yöneticileriyle yaptığı toplantının ardından, Öztürk İplik, Cevahir Deri ve Ontaç Tekstil’i ziyaret eden Uşak Valisi Naci Aktaş, buradaki faaliyetler hakkında detaylı bilgiler aldı. İşletme sahipleri ve yöneticileriyle sohbet eden Uşak Valisi Naci Aktaş, bölgenin Uşak ekonomisine sunduğu katkıların önemine değindi.

Uşak Vali Deri Karma Osb (4)

Uşak Valisi Naci Aktaş, burada faaliyet gösteren işletmelere teşekkür ederek, çalışmalarının devamlı olmasını ve bereketli kazançlar dilediğini sözlerine ekledi. Uşak Valisi Naci Aktaş ve Uşak Deri Karma OSB Başkanı Coşkun Güngör, ziyaret edilen fabrikalarda hatıra fotoğrafı çekildi.

Uşak Vali Deri Karma Osb (6)Uşak Vali Deri Karma Osb (2)Uşak Vali Deri Karma Osb (3)

Muhabir: ZÜLAL ÜNAL