Uşak ve Sandıklı arasındaki yolun yapım çalışmaları başladı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, yolun yakın bir zamanda tamamlanarak Hocalar’a kadar olan kısmının hizmete açılacağını ifade etti. Hocalar ve Sandıklı arasının da ihalesinin en kısa sürede yapılması için uğraştıklarını kaydeden Ali Özkaya, “Bugün Hocalar ilçemizden Banaz’a doğru gidiyoruz ve Sandıklı yolumuzu yapmaya başladık. Afyonkarahisar Hocalar ve Sandıklı için önemli bir yol olan Banaz istikametinde yol çalışması başladı. Banaz tarafından hızla devam eden yol çalışması yakın bir zamanda bitecek ve Hocalar ile Sandıklı arasındaki yolun ihalesi de kısa sürede yapılacak. Sözleşme imzalandıktan sonra hızlı bir şekilde çalışmaya başlayacağız” dedi.

HİMMET YAŞAR: İLİMİZİN HER ANLAMDA ULAŞIM AĞI İYİLEŞTİRİLİYOR
Uşak’ın her anlamda ulaşım ağının iyileştirildiğini kaydeden AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar da Banaz ve Hocalar arasındaki yolun tamamlanmasıyla, bölgeyi yoğun olarak kullanan vatandaşların rahat edeceğini ifade etti. Virajlı olan yolun daha elverişli hale geleceğini aktaran Himmet Yaşar, Uşak’ın Merkezden ilçelerine ve köylerden de ilçe merkezlerine ulaşımıyla ilgili sıkıntıları çözdüklerini belirterek, “Aynı zamanda ilimizin diğer illere bağlantı yollarında da iyileştirmeler yapılıyor. AK Parti Hükümetlerimiz yol konusuna büyük önem veriyor ve bugün bir çevre il ve ilçelere olan bağlantı yollarımızın çok daha konforlu hale geldiğini görüyoruz. Yapılan hizmetin Uşak ve Afyonkarahisarlı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

UŞAK VE SANDIKLI ARASINDA TERMAL TURİZM
Öte yandan Uşaklı vatandaşlar, Sandıklı’ya yoğun olarak termal turizm amacıyla gidiyorlar ve buradaki imkanlardan yararlanıyorlar. Sandıklı’da günlük apart, 4 ve 5 yıldızlı termal tesisleri bulunurken, işletmenin durumuna göre de belli fiyatlandırmalar yapılıyor. Sandıklı’da hemen hemen her bütçeye göre termal tatil imkanları bulunuyor.



