Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4’üncü Grup’ta dün tüm maçlar tamamlanırken, lider Kütahyaspor, Eskişehir’de 1 puan kaybetmesine rağmen haftayı birinci sırada tamamlarken, Anadolu deplasmanından galibiyetle dönen Uşakspor da 1 basamak yükselişle 7’inci sırada yer aldı.

UŞAKSPOR, BU HAFTA TOPARLANMA UMUDU VERDİ

Son haftaların kötü takımlarından Uşakspor, bu hafta karşılaştığı Eskişehir Anadoluspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti ve dün yapılan maçların ardından oluşan puan tablosunda 7’inci sıraya yükseldi. Lige lider olarak başlayan ve ilk haftalarda gol yemeyerek nağmağlup oynayan Uşakspor, son 6 maçtaki kötü gidişata son verdi ve önündeki maçları kazanma yolunda moral depoladı. Ligin 13’üncü haftasında 22 puanla lider Kütahya’nın 10 puan gerisinde 7’inci sırada yer alan Uşakspor, önümüzdeki hafta oynayacağı İzmir Çoruhlu maçını da kazanır ve rakipleri Balıkesir, Tire ve Ayvalık puan veya puanlar kaybederse, yeniden zirveye oynama şansını artıracak. Uşakspor’un toparlanması durumunda, kötü gidişata son vermesinin önünde şu anda hiçbir engel bulunmuyor.

TFF 3’ÜNCÜ LİG 4’ÜNCÜ GRUPTA 13’ÜNCÜ HAFTANIN SONUÇLARI

Bu hafta Cuma gününden başlayan ve tüm tamamlanan maçların ardından TFF 3’üncü Lig 4’üncü Grup’ta 13’üncü hafta sonuçları şöyle:

Nazillispor- Afyonspor: 1-1

Eskişehir Anadoluspor – Uşakspor: 1-2

Tire 2021 – Söke 1970: 1-0

İzmir Çoruhlu – Altay: 0-1

Alanya 1221 Futbol-Ayvalıkgücü Belediyespor: 1-2

Kütahyaspor-Eskişehirspor: 1-1

NEV Sağlık Grubu Balıkesirspor-Denizli İdmanyurdu Gürellerspor: 3-1

Karşıyaka-Bornova 1877 Sportif Yatırımlar: 3-1

TFF. 3. LİG 4’ÜNCÜ GRUP PUAN DURUMU

Ekran Görüntüsü 2025 12 14 112527

Muhabir: ZÜLAL ÜNAL