Uşak Üniversitesi 1 Eylül Yerleşkesinde bulunan ve üzerinde “Ölüm Tehlikesi” uyarısı bulunan elektrik trafosunun darmadağın olmuş hali dikkat çekiyor. Otobüs duraklarının bakımsızlığıyla beraber elektrik trafosunun da deforme olması burada tedbir alınması gerektiğini gözler önüne seriyor.

Trafo1

SICAKTA VE YAĞMURDA OLUMSUZ DURUMLAR ORTAYA ÇIKABİLİR

Elektrik trafosunun kablolarının ortaya çıkması, burada farklı tehlikelere de davetiye çıkarıyor. Kavurucu sıcakların etkili olduğu ve zaman zaman da yoğun yağmurların görüldüğü kentte, bu tür ihmaller can ve mal kayıplarına neden olabilir. Trafodan sorumlu kurumun bu konuda bir an önce tedbir alması gerekiyor ve bu konuda ihmalin su götürmeyeceği belirtiliyor.

Trafo-1

OTOBÜS ŞOFÖRLERİ: KONUYU DEFALARCA İLETTİK

Konuyla ilgili görüştüğümüz otobüs şoförleri konuyla ilgili daha önce ilgili kurumlara başvurduklarını belirterek, sorunun çözümü için destek talep ettiklerini kaydetti. Otobüs şoförleri, “Burada bizim evlatlarımız okuyor ve bu durakları kullanıyorlar. Çoğunun annesi ve babası başka illerde ve gençlerimizin canını da tehlikeye atmamamız gerekiyor. Bu konuda hangi kurum yetkiliyse gelip burada çalışma yapmalı ve bu bakımsızlığı gidermeli” ifadesini kullandı.

Muhabir: ZÜLAL ÜNAL