Uşak'ta 315 okulda, ​64.008 öğrenci ve ​5.084 öğretmen ile 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk gününde okula "Bayrak Sevgisi" temasıyla adım atıldı.

İl genelindeki okullarda öğrenciler, ellerinde Türk bayraklarıyla ikinci döneme başlarken, dönemin açılışı Uşak TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu'nda yapıldı.

H A I5G Z R Wo A E Qf N2

İstiklal Marşı’nın ardından öğrenciler, okul idaresi tarafından kendilerine hediye edilen ay yıldızlı balonları gökyüzüne bıraktı. Törenin ardından Türk bayraklarıyla donatılan okullarına girerek sınıflarına geçtiler.

H A I5G U C X M A A5 Z R

Törene katılıp daha sonra sınıfları gezerek öğrencilere başarılar dileyen Vali Aktaş, ikinci eğitim döneminin kentteki tüm öğrencilere hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Düzenlenen törende Naci Aktaş ile birlikte , İl Emniyet Müdürü Taner Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ve İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Ergün Yılmaz da bulunuyordu.

Kaynak: Haber Merkezi