AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar ve CHP Uşak İl Başkanı Celalettin Çoban mübarek Berat Kandili nedeniyle birer mesaj paylaştı. Uşak protokolünün sosyal medya hesapları üzerinden paylaştıkları Berat Kandili mesajlarında, iyilik ve huzur vurgusu yapıldı.

UŞAK MİLLETVEKİLLERİ, HUZUR VE İYİLİĞE VURGU YAPTI

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi, Rahmet ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı Berat Gecesinin; Aziz Milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için iyiliğe, mağfirete ve huzura vesile olmasını diliyorum” dedi. CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, “Berat Kandili’nin, ortak değerlerimizde buluşmamıza, adalet duygumuzu güçlendirmemize ve toplumumuzda dayanışmayı büyütmemize vesile olmasını temenni ederim. Bu mübarek gecenin ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesi dileğiyle, Kandiliniz mübarek olsun” ifadesini kullandı. AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul da, “Rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açıldığı, Ramazan-ı Şerif’in müjdelendiği bu mübarek gecenin; Gazzeli, Filistinli kardeşlerimiz başta olmak üzere İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa huzur, hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım da, şu ifadelere yer verdi: “Tüm vatandaşlarımızın Berat Kandili’ni kutluyor, şehrimize ve tüm İslam Alemine sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyoruz”.

İL BAŞKANLARINDAN BERAT KANDİLİ MESAJLARI

AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, Berat Kandili mesajında, “Berat Kandili; rahmetin, mağfiretin ve affın tecelli ettiği mübarek bir gecedir. Bu kutlu vakit, gönüllerin arınmasına, kırgınlıkların geride bırakılmasına ve manevi iklimin güçlenmesine vesile olmaktadır. Yüce Rabbim bu mübarek gecede edilen duaları kabul buyursun; aziz milletimize birlik ve beraberlik, İslam âlemine huzur, mazlum coğrafyalara umut ihsan eylesin. Berat Kandilimizin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi. CHP Uşak İl Başkanı Celalettin Çoban, tüm İslam aleminin mübarek Berat Kandilini tebrik ettiğini duyurdu.

Kaynak: HABER MERKEZİ