Eğitim Bir Sen Uşak Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 6 bin 400 eğitim çalışanına çeşitli hediyeler takdim etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kentteki ilk, orta ve lise dereceli okullarda görev yapan müdür, müdür yardımcısı, öğretmen, hizmetli ve diğer eğitim çalışanlarına hediye takdim eden sendika yöneticileri ve üyeleri, 6 bin 400 görevliye ulaştı.  

Tablet çikolata, kahve ve çiçek takdim eden Eğitim Bir Sen Uşak Şubesi, tüm öğretmenlerin gününü tebrik etti ve diğer sendika üyeleriyle de bir araya gelerek yeni öğretmenlik meslek kanunu tasarısı hakkında görüş ve talepleri konuştu.

Eğitim Bir Sen Uşak Şube Başkanı Bilal Kara, “Bugün öğretmenler günü ve sadece öğretmenlere değil, tüm eğitim emekçilerine ulaştık ve onların talep ve beklentilerini dinledik. Karınca kararınca bir de hediyemiz oldu. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye tablet çikolata ve günün yorgunluğunu alalım diye de kahve ikram ettik. Toplamda 6 bin 400 eğitim çalışanına ulaştık. Bugün görüşemediğimiz öğretmen ve eğitim çalışanlarının da 24 Kasım Öğretmenler Gününü bu vesileyle tebrik ediyoruz. Öğretmenlerimizin sorunlarına çözüm ve taleplerinin yerine gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bize üye olan ve olmayan tüm öğretmenlerimize bir kez daha saygılar sunuyoruz. Ebediyete intikal eden büyüklerimizi de bir kez da saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim