“Ecdadın İzinde Çimse-İş sloganıyla”  başlatılan ve çocuklarımızın milli bilinç ve tarih şuuru edinmelerinin yanı sıra gezip görme ve sosyalleşmeleri için düzenlenen Çimse-İş Çocuk Programları devam ediyor.

Çimse Ankara Otelde gerçekleştirilen Hoş Geldiniz programında Çimse-İş Genel Başkan Zekeriye Nazlım Çimse-İş çocuklarına hitap etti. Ecdadın nice zorluklarla bizlere bıraktığı bu cennet vatanın önemine vurgu yapan Nazlım gelecek için kendilerine güvendiklerini ifade etti. Çocuklara hediye takdiminde bulunan Nazlım’a çocuklar teşekkür etti.

Anıtkabir’de resmi tören ile karşılanan Çimse-İş Çocukları Genel Başkan Zekeriye Nazlım ile birlikte Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı.

Ardından Anıtkabir özel defterini dolduran Nazlım, ulusumuzun kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e minnetlerini belirtirken “Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması için Çimse-İş Çocukları buradadır” notunu düştü.

Anıtkabir Atatürk ve Kurtuluş Savaşı müzesini ziyaret eden Çimse-İş Çocukları ardından Eski Meclisi ziyaret ederek tarihi atmosferi yerinde yaşadılar. Mehmet Akif Ersoy Müzesi’ni de ziyaret eden Çimse-İş Çocukları İstiklal Şairimizin evini görme şansı buldu. Program sonunda Çimse-İş Çocukları memleketlerine uğurlandı.

Editör: TE Bilişim