Partililerle birlikte kuzey çevre yoluna giden Savaş burada yaptığı konuşmada : “ Burası Hacı Kadem köyü kavşağı  Kuzey çevre yoludur ve Uşak Devlet Hastanesine kadar yaklaşık 9 kilometredir. Aynı hattın yanında bulunan kaldırım taşlarının maalesef tamamının yerlerinden alındığını gördük buda yaklaşık 150 tır yapmaktadır. Şimdi buradan Belediye yetkililerine 150 tır taş parke nerede olduğunu şehrin yöneticilerine soruyoruz.” İfadelerini kullandı.  

Uşak Belediyesi yönetiminde görev alan yetkililerin tamamına yakınının müteahhitlik yaptığını ileri süren Savaş, bu yetkililerden kendi inşaatlarına gösterdikleri hassasiyeti kamu malı söz konusu olduğu zaman da göstermelerini istedi. Şavaş, Uşak Belediyesine şu şekilde seslendi:  “Madem burayı bozacaktınız  niye yaptınız? Yaptıysanız neden bozdunuz? Bozduysanız içindeki taşları ne yaptınız? Bu taşı üretmesi ayrı bir para, getirmesi ayrı bir para, götürmesi ayrı bir para, uygulaması ayrı bir para.”

Savaş, taşların akıbeti konusunda İyi Parti Grubu olarak Uşak Belediye Meclisine soru önergesi verdiklerini de sözlerine ekledi.

Konuyla ilgili olarak Uşak belediyesi tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

HABER / BAYRAM KELEŞ

Editör: TE Bilişim