Şeker İş Sendikası Uşak İl Temsilcisi Yaşar Taylan, hayatını kaybetti. Henüz 53 yaşında olan ve aynı zamanda Türk İş Uşak İl Temsilcisi olan Yaşar Taylan’ın uzun zamandan beri akciğerlerinde rahatsızlığı bulunduğu ve tedavi gördüğü ifade edildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Yaşar Taylan’ın cenazesi, dün öğlen namazına müteakip, Karahallı’nın Çokaklı köyünde kılanan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
ŞEKER İŞ SENDİKASI BAŞSAĞILĞI MESAJI YAYINLADI
Öte yandan Yaşar Taylan’ın ölüm haberi üzerine Türkiye Gıda ve Şeker Sanayi İşçileri Sendikası bir başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, “Şeker-İş Sendikası’nın şeker ve emek mücadelesine kıymetli katkılarda bulunan Sendikamız Uşak Şube Başkanı ve Türk-İş Konfederasyonu Uşak İl Temsilcisi Yaşar Taylan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Şeker-İş Sendikası Teşkilatı adına merhuma Yüce Allah’tan rahmet diler, emek camiamıza başsağlığı dileriz. Mekânı Cennet Olsun” ifadelerine yer verildi.
CHP UŞAK İL BAŞKANI KARAOBA: ÜYEMİZ YAŞAR TAYLAN’A ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ
Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Uşak İl Örgütü üyesi olan Yaşar Taylan için CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba da bir mesaj verdi. Karaoba, “Üyemiz ve aynı zamanda Şeker İş Uşak İl Temsilcimiz Yaşar Taylan’ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine ve tüm Şeker camiasına başsağlığı diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim