Komşu ilçe Ödemiş'te belediye ekiplerinin çocuklar için Boz Dağlar'dan kamyonlarla kar taşıdığını öğrenen bir grup öğrenci, sosyal medya aracılığıyla Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu'ya ulaştı.

Çocukların kar topu oynama talebi üzerine belediye ekipleri, ilçe stadyumunun otoparkına Boz Dağlar'dan 2 kamyon kar getirdi.

A A 20260115 40262235 40262233 I Z M I R D E C O C U K L A R K A R S E V I N C I N I T A S I M A K A R L A Y A S A D I

Öğrenciler, karda oynamanın mutluluğunu yaşadı.

Bayındır Belediye Başkanı Sakarsu, çocuklar ve ailelerinin çok mutlu olduğunu söyledi.

A A 20260115 40262235 40262232 I Z M I R D E C O C U K L A R K A R S E V I N C I N I T A S I M A K A R L A Y A S A D I

Ortaokul öğrencisi Ahmet Baran Bardakçı da uzun zamandır kar görmediğini belirterek, "Çok mutlu olduk. Arkadaşlarımızla kar topu oynadık, kardan adam yaptık." diye konuştu.

Ana sınıfı öğrencisi Fatma Nur Sezginoğlu ise eğlenceli bir gün geçirdiklerini ifade ederek, "Arkadaşlarımla kar topu oynamanın mutluluğunu yaşadım." dedi.

Kaynak: AA