Kütahya Galatasaraylılar Derneği tarafından kentteki bir restoranda düzenlenen kahvaltı programında derneğin tanıtımı yapıldı. Kütahya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Uğur Kırdar, burada yaptığı konuşmada, derneklerinin Kütahya’daki Galatasaraylıların evi olacağını söyledi.
GALATASARAY AİLESİNİN KÜTAHYA'DAKİ YANSIMASI
Derneğin, Kütahya'nın bir parçası olduğunu dile getiren Kırdar, şunları kaydetti: "Derneğimiz yalnızca futbol sevgisi etrafında toplanmış bir topluluk değil, büyük Galatasaray ailesinin Kütahya'daki yansımasıdır. Bu aile köklerini 1905'te Galatasaray Lisesi'nin sıralarında omuz omuza vererek oluşturan Ali Sami Yen ve arkadaşlarının ürünüdür. Bu dernek artık Kütahya’daki yuvasıdır."
GALATASARAYLILAR SEVİNÇ VE HÜZNÜ PAYLAŞACAK
Kırdar, dayanışma içerisinde sosyal sorumluluk projeleri üreterek gençlere spor ve eğitim konularında destek vermeyi amaçladıklarını belirterek, "Sevinç ve hüzünlerimizi paylaşarak düzenli organizasyonlarla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istiyoruz." dedi. Ekim ayında etkinlikler düzenleyeceklerini de kaydeden Kırdar, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.