AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı ve parti yöneticileri, ev toplantılarına başladı. 2023 seçimlerinin çalışmalarına başladıklarını belirten AK Parti Uşak İl Başkanı Tuğrul, bu kapsamda Gül ailesine misafir olduklarını ve burada partisinin önümüzdeki dönem yapacağı çalışmaları anlattığını ifade etti.

Tuğrul, “İl Başkanımız Fahrettin Tuğrul, Kadın Kolları Başkanımız Hilal Sabancı ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Gül ailesinin evine misafir olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Selamlarını İlettik” dedi.

İsveç’te Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırıyı da kınayan Tuğrul, “İsveç, PKK sempatizanlarının, terör örgütü mensuplarının Cumhurbaşkanımızın bir maketini çok uygunsuz bir şekilde sahnelemelerine müsaade etti. Bir adım daha öteye geçtiler. Hepimizi üzen, sadece Türkiye'yi değil dünyadaki 1.5 milyar Müslümanı üzen, rencide eden ve aynı zamanda da duygularını farklı noktalarda düşünmeye sevk eden bir hadise ortaya koyuldu. Bu tavrı lanetliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim