Uşakspor’da yaklaşık 3 sezon Kulüp Başkanlığı görevini üstlenen Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman, taraftara ve takıma veda mesajı verdi. Uşakspor’da güzel işlere imza attıklarını belirten Kahraman, kulübün devir sürecinin tam anlamıyla bittiğini ve takımın başına Ural Aküzüm ve ekibinin geçtiğini dile getiren Kahraman, “Üç sezon önce zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerken başlayıp büyük bir gururla, şerefle yapamaya çalıştığımız şanlı Uşakspor'umuzun başkanlığından resmen ayrılmış bulunuyorum.  Görevde bulunduğumuz süre içerisinde samimi ve gayretli bir şekilde; imkanların el verdiği ölçüde ve elimizden geldiğince yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızla birlikte şanlı takımımıza hizmet etmeye çalıştık. Uşakspor'umuzun en iyi şekilde temsil edilmesi, sahada mücadelenin en güçlü haliyle sürdürülmesi adına kulüp başkanlığı görevini büyük bir hassasiyetle yürüttük. Elhamdülillah başımızı önümüze eğdirecek gayri ahlaki hiçbir olayın içerisinde yer almadık.

Bu süreçte kah sevindik kah üzüldük ama üzülürken de sevinirken de hep beraberdik. Bizden desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen, bizi hiç yalnız bırakmayan başta Argan Başkanım olmak üzere cefakar taraftarımıza; az veya çok, maddi veya manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

UŞAKSPOR’UN DEVRİ TAMAMLANDI

“Öbür taraftan bildiğiniz üzere takımımızda devir ile ilgili devam eden bir süreç vardı. Devir işlemi artık tamamlandı ve takımımız bundan sonraki süreçte Uşakspor Sportif Faaliyetler A.Ş. olarak çalışmalarını sürdürecek” diyen Kahraman, şöyle devam etti: “Yapılan devrin ve önümüzdeki sürecin camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, takımımıza başarılar diliyorum. Özellikle belirtmek istiyorum ki her zaman bizler de elimizden geldiğince Uşakspor'umuzun yanında ve destekçisi olamaya devam edeceğiz.  Sadece görev vesilesi ile değil, çocukluğumuzdan bu yana sevgi beslediğimiz Uşakspor’un başında kim olursa olsun; kırmızı siyahın daima Uşaklının ortak paydası olacağını biliyoruz. Ruhunu iyi bildiğimiz, öz değerlerine daima saygı duyup sahip çıktığımız Uşakspor'da, şüphesiz ki bundan sonra da aynı heyecan kendisini gösterecek, camiamız her geçen gün büyüyerek güçlenecektir.

Takımımıza zaferlerle dolu, birliğin sembolü olacak bir gelecek diliyorum”.

ALTYAPI HALA UŞAK BELEDİYESİ UHDESİNDE

Altyapıya önem verdiklerini belirten Kahraman, “Özellikle Uşak Belediye Başkanımız sayın Mehmet Çakın başkanımızın isteğiyle bu şehrin gençlerini bırakmıyoruz. Takımımızın alt yapısını özel bir protokol ile Uşak belediyesinde devam edeceğiz.  Görev yaptığımız süre boyunca alt yapı ve tesisleşmeye büyük önem vererek bu konuda çok çalıştık.  Özellikle bu şehrin gençlerinin önünü açmaya destek olmaya çalıştık nitekim geçtiğimiz sezon U;17 gelişim liginde Türkiye şampiyonu olarak bunun ilk meyvesini almış olduk bu gururu hep beraber yaşadık.  İlimizdeki gençleri ile yeni başarılar yeni şampiyonluklar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bütün bu süreçlerde İstemeyerek de olsa üzdüğümüz, kırdığımız; dostlarımız ve kardeşlerimiz olduysa hepsinden özür diliyor, helallik istiyoruz. Bizde hakkı olan varsa herkese hakkımızı helal ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim