17 ve 25 Eylül 2025 tarihleri arasında, Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşecek olan TEKNOFEST 2025 İstanbul’a, Uşak’ın Banaz ilçesinde faaliyet gösteren Banaz Atatürk Mesleki Eğitim Merkezi Elektrik ve Elektronik Teknolojisi Bölümü öğrencileri de katılacak.

UŞAK’IN BANAZ İLÇESİNDEN TEKNOFEST 2025 İSTANBUL FİNALLERİNE GİDİYORLAR

TEKNOFEST 2025 İstanbul öncesinde, Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel’i makamında ziyaret eden yüksek elektrik öğretmeni Gökhan Ölçek, elektrik teknikeri Esat Peyker ve elektrik ustası Barış Arıkan, finallerde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. TEKNOFEST 2025 İstanbul’a katılmaya hak kazanan ekibi tebrik eden ve başarılar dileyen Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel elde edilen başarıda emeği geçenlere teşekkür etti.

549711549 18136091407431364 6916932133920452837 N

UŞAK’TA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM İYİ BİR DÜZEYE ÇIKTI

TEKNOFEST 2025 İstanbul’a katılan Banaz Atatürk Mesleki Eğitim Merkezi’nin yanı sıra kentteki diğer mesleki ve teknik lise ve benzeri eğitim kurumlarının yoğun çalışmalar yaptığını kaydeden İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, meslek liselerinin eskiye nazaran daha cazip hale gelmeye başladığını aktardı. Meslek liselerinin bilim ve teknolojiye göre çalışmalar yaptığını aktaran Halil Yücel, piyasada çalışacak nitelikli iş gücünün bu kurumlarda yetiştiğini ifade etti. Yücel, “Banaz’dan TEKNOFEST 2025 İstanbul’daki finallere katılacak olan ekibimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Muhabir: BERKAY ÖZYAYLA