CHP Selendi İlçe Başkanlığına bir süre önce seçilen Cemil Kurt ve Yönetim Kurulu, Selendi Muhtarlar Derneği Başkan Mehmet Ustacı ile birlikte, ilçenin talep ve beklentilerini karşılamak için Manisa’da bir dizi ziyarette bulundu.

CHP MANİSA İL BAŞKANI İLKSEN ÖZALPER’LE GÖRÜŞTÜLER

CHP Selendi İlçe Başkanı Cemil Kurt ve beraberindeki yöneticiler, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’i ziyaret etti ve akabinde ilçedeki ulaşım sorununa çözüm için Manisa Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Üstün’le görüşüldü. Yapılan toplantıda çözüm bekleyen yol ve ulaşım sorunları masaya yatırıldı ve sıkıntıların giderilmesi için belediye yönetiminden daha fazla destek talep edildi. CHP İl Başkanı İlksen Özalper, yol sorununun en kısa süre çözüleceğini ve bu konudaki sürecin takipçisi olacaklarını kaydetti

42Feed0A 8F54 4728 9128 F3241968B4Bc

SELENDİ’NİN ULAŞIM SORUNUNA ÇÖZÜM ÜRETİLECEK

Bir süredir Selendi’de yaşanan ulaşım sorununa çözüm için yaptıkları çalışmalara değinen CHP İlçe Başkanı Cemil Kurt, yapılan ziyaretlerin verimli geçtiğini söyledi. İlçedeki yaşam kalitesinin artması için önemli görüşmelerde bulunduklarını ifade eden Cemil Kurt, “CHP Manisa İl Başkanımız sayın İlksen Özalper hanım, hem de Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanımız sayın Hüseyin Üstün bey bizlere Selendi’deki ulaşım sorunu çözümü için çalışma başlatıldığını en kısa zamanda çözüleceği sözünü verdiler. Yaptığımız ziyaretler ilçemiz için olumlu sonuçlar doğuracaktır ve ilerleyen günlerde benzer çalışmaları sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ