Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çocuk endokrinolojisi uzmanı Ozan Urem göreve başladı ve çocukların ergenlik çağına kadar hormon bazındaki gelişimleri ve yaşadıkları sorunlarla ilgilenecek. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki hekim kadrosu genişlemeye devam ederken, çocuk bölümünde uzmanlık gerektiren dallarda hekimlerin de ataması yapılıyor. Çocuk cerrahi, çocuk enfeksiyon hastalıkları, çocuk gastroenteroloji, çocuk hastalıkları, çocuk kardiyoloji, çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıklarının ardından, çocuk alanında endokrinoloji polikliniği de açıldı. Söz konusu uzmanlık alanı Uşak’ta bulunmadığı için İzmir, Denizli ve diğer illere gitmek zorunda kalan hastaların tahlilleri ve diğer işlemleri artık Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde takip edilecek.

ÇOCUK ENDOKRİNOLOJİ UZMANI DR. OZAN UREM GÖREVE BAŞLADI

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çocuk endokrinoloji uzmanı Dr. Ozan Urem, göreve başladı ve hastaları kabul ediyor. 2014’te Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Ozan Urem, Bilecik Gölpazarı ve Yenipazar Devlet Hastanelerinde görev yaptı ve akabinde, Kırıkkale Üniversitesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında ihtisasını bitirdi. Denizli Devlet Hastanesi ve Honaz Devlet Hastanesinde mecburi hizmette bulunan Uzm. Dr. Ozan Urem, Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Çocuk Endokrinolojisi üzerine çalışmalar yaparak bu özel alanda da uzmanlaştı.

UŞAK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE ENDOKRİNOLOJİ ALANINDA 6 HEKİM GÖREV YAPIYOR

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çocuk alanında çalışan Uzm. Dr. Ozan Urem’in yanı sarı; yetişkinlere hizmet veren 5 uzman daha bulunuyor. Prof. Dr. Cevdet Duran, Doç. Dr. Ziynet Alphan Üç, Uzm. Dr. Bora Toros, Yandal Asistanı Dr. Atilla Okan Kılıç ve Yandal Asistanı Dr. Merve Uçar Toros bu konuda vatandaşın sorunlarını çözmeye çalışıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ