Uşak Belediyesi, ayakkabıcılar çarşısındaki dükkan sahipleriyle ön protokol aşamasında olan Çarşı Uşak isimli projesiyle ilgili esnafa kira yardımının yanı sıra yeni bir seçenek sundu. Buna göre, ön protokolü erken yapan mülk sahiplerine, Uşak Belediye Binası’nın yanında bulunan ve geçiçi Çarşamba Pazarı olarak bilinen pazaryerinde tuhafiyecilere yapılacak olan dükkanlardan yer seçme imkanı tanınacağı bildirildi. Konuya ilgili hazırlanan tanıtım görseli Uşak Belediyesi’nin sosyal iletişim ağlarındaki resmi hesaplarından paylaşıldı. Yapılan bilgilendirme metninde, “Uşak’a değer katacak kapsamlı proje Çarşı Uşak ile ilgili Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın'dan bir müjde daha var.

Ön protokolü ilk imzalayan hak sahiplerimiz; belediye binamızın yan kısmına yapılacak dükkanlarda yer seçme imkanına sahip olacak. E hadi o zaman, "İmzanı at, yerini önce sen seç” ifadesi yer aldı.

Öte yandan anlaşma yapıp yer seçme imkanı elde edecek hak sahiplerinin Uşak Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğüne başvurması gerektiği belirtildi.

Editör: TE Bilişim