AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Ovademirler, Uşak Deri Karma OSB ve Sivaslı arasındaki çevre yolunun 1 kilometrelik kısmının kaldığını ve bunun tamamlanmasıyla birlikte, yolun faaliyete geçeceğini söyledi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan İsmail Güneş, geçtiğimiz hafta AK Parti Grup Toplantısı'nda Uşak çevre yolunun biten kısmının hizmete açılacağını duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının üzerine bir bilgilendirme yapmıştı. Dün, çevre yolu çalışmalarını inceleyen Güneş, "Uşak Çevre Yolunda Çalışmaları yerinde inceledik. Ovademirler-Sivaslı Yolu arasında kalan 1 kilometrelik yol çok kısa bir süre içinde tamamlanacak inşallah. Böylece Sivaslı Organize Sanayi Bölgesi arası Çevre Yolumuz hizmete başlayacaktır" dedi.

CUMHURBAŞKANI GRUP TOPLANTISINDA YOLUN AÇILACAĞINI DUYURMUŞTU

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta grup toplantısında Uşak Çevre yolu için de açıklama yapmıştı. Uşak Çevre Yolu’nun biten kısımlarını hizmete açacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu ülkede avara kasnaklar gibi dolaşanlar var. Konya-Karaman tren yolu hattı, Gaziantep Gazi rayını hizmete açtık. Milli elektrikli tren setini ürettik. Haberleşmede 5 B uydusunu gönderdik. Aydın, Denizli çevre yolunun biten kısımlarını, Uşak çevre yolunun biten kısımlarını, Avrupa’nın en uzun çift tüplü tüneli Zigana’yı hizmete açıyoruz. Önümüzdeki yıl ağırlığı tren yolu hattına veriyoruz” demişti.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş de, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan partimiz, iktidar olduğu günden beri hep insanlığa hizmet ediyor. Şimdiye kadar bir çok problemi çözdü. Sayın Cumhurbaşkanımız bugün grup toplantısında, Uşak Çevre Yolu, Organize Sanayi ve Sivaslı arasındaki çevre yolunun açılacağının müjdesini verdi. Ayrıca emekli ve memura yapılan zamların da hayırlı olmasını diliyorum” ifadesini kullanmıştı.

Editör: TE Bilişim