Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde, Uşak Ticaret Borsası ve Karahallı Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle yapılacak olan ve 150 bin TL’lik büyük ödülün yer aldığı yarışmaya sahne olacak “Uşak Dijital Dönüşüm Konferansı”nda sunum yapacak alanında uzman isimler belli oldu. Buna göre konferans, 11 Şubat 2026 Çarşamba günü saat 12.30’da başlayacak.

ALANINDA UZMAN İSİMLER, DİJİTAL DÖNÜŞÜM ÜZERİNE SUNUM YAPACAK
Gazeteci ve yazar Ilgaz Gürsoy’un moderatörlüğündeki konferansta, Logo Yazılım Türkiye Genel Müdürü Akın Sertcan, Hepsiburada Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü Sinem Süllü, Paycell Üye ve Satış Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aysa Öztaşkın Tufan ile DenizBank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar birer sunum yapacak. Ana sponsorlardan Turkcell Dijital İş Servisleri Genel Müdür Yardımcısı Alper Özkan da kendi alanıyla ilgili bilgiler paylaşacak. Ayrıca TOBB bünyesindeki Akıllı KOBİ İcra Kurulu Üyesi Ümit Öncel’in moderasyonunda, TOBB Başkan Danışmanı Dr. Hasan Çağlayan Dündar da katılımcılara yönelik bir sunum gerçekleştirecek. TOBB Akıllı KOBİ İcra Üyesi Başar Ceylan ise işletme sahipleri ve yöneticileriyle bir araya gelerek açılış konuşması yapacak ve programın amaç ve kapsamı hakkında bilgi verecek.

EN BÜYÜK ÖDÜL, İŞLETMELERİN GELECEĞE DAİR YAPACAKLARI YATIRIMLAR OLACAK!
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selim Kandemir, yapılacak programın kentteki KOBİ’ler için önemli fırsatlar sunduğunu belirtti. Kandemir, düzenlenecek yarışmalarda dijital dönüşüm desteği kapsamında 150 bin TL’lik büyük ödülün yanı sıra 10’ar bin TL’lik alışveriş çeklerinin de verileceğini aktardı. Kandemir, “Bu yarışma ve programın en büyük ödülü, işletmelerimizin uzun vadede dijital çağa ayak uydurmaları ve kendilerini değişen şartlara adapte etmeleri olacak. Bu bakımdan programa KOBİ’lerimizin temsilcilerini ve yöneticilerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.




